به گزارش مشرق، هفته گذشته «پرسنت برک» وزیر تجارت، صنعت و شیلات نروژ به همراه یک هیأت 90 نفره شامل فعالان و تجار بخش خصوصی، رئیس دامپزشکی و مسؤول صندوق حمایت از صادرات این کشور برای شرکت در نمایشگاه بینالمللی شیلات، آبزیپروری و صنایع وابسته به ایران آمد. برک در این سفر 5 روزه به همه کارهایش رسید و توانست برای مهمترین محصول شیلاتی کشورش- ماهی سالمون- تبلیغ و بازاریابی کند.
او سهشنبه گذشته وارد ایران شد. در ابتدا با هیأت همراهش از یک مرکز پرورش ماهی قزلآلا و سپس یک کارگاه فرآوری و بستهبندی ماهی سالمون بازدید کرد. روز چهارشنبه با رئیس سازمان دامپزشکی ایران دیدار کرد و برای ترخیص سریعتر سالمون چانه زد.
پنجشنبه به هتل اسپیناس رفت تا سمینار یکروزهای را برای معرفی توانمندیهای کشورش در حوزه شیلات و آبزیان برپا کند. در کنار همایش، 3 آشپز نروژی که همراه او به ایران آمده بودند به طبخ سالمون پرداخته و آن را برای میهمانان سرو کردند.
عصر پنجشنبه برک در بازار تجریش و فروشگاه پروما گذشت. او برای دیدن وضعیت توزیع و فروش سالمون به آنجا رفته بود. سپس در جلسه مشترکی با استانداران گیلان و سیستان وبلوچستان برای پیشبرد پروژههای مشترک آبزیپروری شرکت کرد.
وزیر شیلات نروژ جمعه خود را در هایپراستار گذراند. در آنجا لباس کار پوشید؛ ماهى سالمون را آماده و پاک کرد، برش زد، پخت و به مردمی که در فروشگاه حاضر بودند تعارف کرد تا آن را بخورند و تست کنند!
روز شنبه پرسنت برک به نمایشگاه شیلات آمد و در حضور او، محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی و حسن صالحی، رئیس سازمان شیلات 13 قرارداد در زمینه تأمین و تجهیز قفسهای پرورش ماهی بین شرکتهاى بخش خصوصی ایران و 2 شرکت نروژى به امضا رسید. ظرفیت این قراردادها بیش از 20 هزار تن پرورش ماهی در قفس است که در فاز نخست حدود 6500 تن آن امسال اجرا میشود.
او شنبهشب گذشته با دست پر به خانهاش بازگشت و توانست در چند روز حضورش در ایران، نهایت حمایت از تولیدکننده و صادرکننده تولیدات کشورش براى حضور در بازارهاى جهانی را به نمایش بگذارد.
اینگونه کار کردن میتواند نمونهای عملی برای دولتمردان ایرانی باشد تا بیاموزند همتایان جهانیشان برای تبلیغ و بازاریابی تولیدات کشور خویش در دیگر نقاط دنیا چه میکنند؟ پرسنت برک، وزیر تجارت، صنعت و شیلات نروژ هرگز از اینکه در هایپراستار لباس کار بپوشد و ماهی سالمون را تمیز و طبخ کند و به مشتری ایرانی تعارف کند، خجالت نکشید بلکه آن را ارزشگذاری به تولید ملی کشورش دانست!
او سهشنبه گذشته وارد ایران شد. در ابتدا با هیأت همراهش از یک مرکز پرورش ماهی قزلآلا و سپس یک کارگاه فرآوری و بستهبندی ماهی سالمون بازدید کرد. روز چهارشنبه با رئیس سازمان دامپزشکی ایران دیدار کرد و برای ترخیص سریعتر سالمون چانه زد.
پنجشنبه به هتل اسپیناس رفت تا سمینار یکروزهای را برای معرفی توانمندیهای کشورش در حوزه شیلات و آبزیان برپا کند. در کنار همایش، 3 آشپز نروژی که همراه او به ایران آمده بودند به طبخ سالمون پرداخته و آن را برای میهمانان سرو کردند.
عصر پنجشنبه برک در بازار تجریش و فروشگاه پروما گذشت. او برای دیدن وضعیت توزیع و فروش سالمون به آنجا رفته بود. سپس در جلسه مشترکی با استانداران گیلان و سیستان وبلوچستان برای پیشبرد پروژههای مشترک آبزیپروری شرکت کرد.
وزیر شیلات نروژ جمعه خود را در هایپراستار گذراند. در آنجا لباس کار پوشید؛ ماهى سالمون را آماده و پاک کرد، برش زد، پخت و به مردمی که در فروشگاه حاضر بودند تعارف کرد تا آن را بخورند و تست کنند!
روز شنبه پرسنت برک به نمایشگاه شیلات آمد و در حضور او، محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی و حسن صالحی، رئیس سازمان شیلات 13 قرارداد در زمینه تأمین و تجهیز قفسهای پرورش ماهی بین شرکتهاى بخش خصوصی ایران و 2 شرکت نروژى به امضا رسید. ظرفیت این قراردادها بیش از 20 هزار تن پرورش ماهی در قفس است که در فاز نخست حدود 6500 تن آن امسال اجرا میشود.
او شنبهشب گذشته با دست پر به خانهاش بازگشت و توانست در چند روز حضورش در ایران، نهایت حمایت از تولیدکننده و صادرکننده تولیدات کشورش براى حضور در بازارهاى جهانی را به نمایش بگذارد.
اینگونه کار کردن میتواند نمونهای عملی برای دولتمردان ایرانی باشد تا بیاموزند همتایان جهانیشان برای تبلیغ و بازاریابی تولیدات کشور خویش در دیگر نقاط دنیا چه میکنند؟ پرسنت برک، وزیر تجارت، صنعت و شیلات نروژ هرگز از اینکه در هایپراستار لباس کار بپوشد و ماهی سالمون را تمیز و طبخ کند و به مشتری ایرانی تعارف کند، خجالت نکشید بلکه آن را ارزشگذاری به تولید ملی کشورش دانست!
*کانال تلگرام مکتوبات